På tide å bestille kondomer

Okategoriserade

Jeg har ikke hatt et jevnt forhold på lenge, og den fysiske dateringen har vært nede på grunn av Covid 19. Men online har jeg datet mye. Og nå føles det som om jeg er truffet riktig. Har kontakt med en koselig jente som virker både smart og snill. Vi har gått fra e-postkontakt til å snakke i telefonen nesten hver dag, og at vi har møttes og gått flere ganger. Vi føler begge at dette kan være noe veldig stort.

Derfor har vi bestemt oss for å møtes «på ordentlig». Så ikke gå en meter unna, men ha virkelig kroppskontakt. Vi lengter begge etter det, og det har vært vanskelig å ikke klemme eller kysse. Nå håper jeg virkelig at følelsen som er i kroppen er ekte.

Vi har hatt tid til å snakke om alt viktig og bli kjent på en mer gammeldags måte enn det som er normalt. Hadde dette vært før pandemien, hadde vi sovet med hverandre etter et par uker. Men nå er ikke situasjonen normal, og vi har ventet ekstra lenge.

Siden jeg er litt gammeldags i tankegangen, synes jeg det er flaut å gå inn i en butikk og kjøpe kondomer. Derfor bestiller jeg vanligvis kondomer online. Så det må være igjen denne gangen.

Det er så enkelt å bestille kondomer via en nettbutikk. Du kan se hele sortimentet og kan lese om de forskjellige kondomer, hvilken størrelse og egenskaper de har. Da får du raskt kondomene hjem i en diskret pakke. Det passer meg perfekt.

Siden den nye kjæresten min og jeg har hatt tid til å snakke mye, vet vi at vi virkelig vil teste og se hvor langt forholdet kan føre oss. Det føles så bra og med en pakke kondomer kan vår neste date føre til så mye mer …

Comments are closed.